Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouwgrond in het buitenland kopen?

Bent u van plan om een vakantiehuis in het buitenland te gaan bouwen, dan hebben we goede tip voor u.

Bouwen in het buitenland is vaak een spannende aangelegenheid, de regels en bureaucratie zijn toch weer even anders dan in eigen land. Dan kan het prettig zijn om een Nederlandse makelaar in de hand te nemen om de kolen uit het vuur te halen en in je eigen taal te communiceren. Zij hebben ook vaak goede tips ten aanzien van wat er gebouwd mag worden en wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. Zo kunt u met een goed gevoel de bouw van uw houten (vakantie) huis in gang zetten. 

In het Sauerland werken wij al lange tijd samen met de Sauerlandmakelaar (www.sauerlandmakelaar.nl). In het Sauerland hebben we ook diverse connecties met architecten die de vergunning langs de gemeente kunnen loodsen en bouwbedrijven die een fundering kunnen realiseren. De Sauerlandmakelaar is Nederlands, maar woont in Willingen in het Sauerland.

In Oostenrijk (Karinthie) hebben we connectie met de Nederlandse makelaar van MM-Reaal (www.mm-real.com), hij kan samen met u kijken naar het meest ideale stukje bouwgrond in Oostenrijk. De MM Reaal makelaar is Nederlander en is in Klagenfurt gevestigd.

Voor de Ardennen kunt u eens kijken naar : www.immoweb.be/nl/immo/grond/te-koop

 

En mocht u in de Eifel een stuk je bouwgrond zoeken, kijk dan eens op : www.eifelhome.nl

 

Uiteraard kunt u ook even contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn, mail naar: info(a)loghuis.nl of bel: +31- (0)85-8640035