Overslaan en naar de inhoud gaan

Hout heeft de toekomst!

Gaat de ontwikkelingen van hout zover dat we binnenkort weer met houten vliegtuigen vliegen?

Vandaag kwam een nieuwsbericht binnen (https://www.bouwbeurs.nl/nieuws/superhout-is-het-nieuwe-staal) waarin men hout als constructiemateriaal weer op de kaart zet. Hout kan dusdanig bewerkt worden dat het 'Superhout' wordt, waardoor het de sterkte van staal overtreft en die van Titanium evenaart.

Dat bewijst maar eens temeer dat hout de toekomst heeft en dat de keuze voor een houten huis een goede keuze is. En een keuze voor een houten huis kan leiden tot een keuze voor ons bedrijf, waarbij we samen met u kijken naar een op maat gemaakt huis uit stammen, moderne log-stapelbouw of houtskeletbouw. Laat u inspireren door de projecten en voorbeelden op onze site.  

Tevens stond op deze nieuwspagina een leuk berichtje over 'Tikku', de Finse Urban variant van het Tiny House: https://www.casagrandelaboratory.com/portfolio/tikku/

59f8a26be990e_0.jpg

Wat is hout toch een heerlijk veelzijdig materiaal, neem contact op met Loghuis.nl via 085-8640035 of info(a)loghuis.nl om te kijken wat de mogelijkheden voor uw project zijn.