Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleine huisjes veroveren Nederland!

Al enige tijd is er een beweging gaande om kleine, gave bouwsels te creeren in de vorm van Tuinstudio, Shed of Tiny House. Hierover hebben we al eerder artikelen uit Elsevier en NRC gepubliceerd in onze nieuwshoek.

Het artikel uit de meest recente SALT Magazine over "Tiny Houses" (ofwel kleine huisjes) triggerde mij om daar toch iets over op onze site te zetten. Als u op onderstraande cover klikt dan is een stukje artikel beschikbaar om te lezen, voor de rest zul je het magazine moeten aanschaffen. In Salt Magazine zijn overigens nog veel meer gave Outdoor artikelen te lezen en beleven, dus schaf vooral ook het blad eens aan om het van voor tot achter te verslinden (http://www.getsalt.com/content/magazine)!

Salt

Kleine huisjes blinken vaak uit in creativiteit en zijn veelal gebouwd van hout! Dat kan in de vorm van houtskeletbouw, maar bijvoorbeeld ook met hout stapel(log)bouw of hout paneelbouw. Wij hebben al behoorlijk wat kleine huisjes op onze naam staan en wellicht kunnen wij mensen van dienst zijn die plannen hebben om een "Tiny House" te gaan ontwikkelen. Misschien kunnen we niet iedereen van dienst zijn, maar stuur je ontwerp in en wellicht kunnen we je verder helpen! In het artikel staan ook een aantal DIY tips en blogs om meer informatie te vergaren.

Voor meer info, mail naar: info(a)loghuis.nl of bel : +31 (0) 85-8640035