Overslaan en naar de inhoud gaan

Loghuis.nl bestaat al weer 10 jaar!

De tijd vliegt .. Rob van Eck en Ramon Verhoeven begonnen 10 jaar geleden hun samenwerking vanuit een gedeelde passie voor traditionele logbouw onder de naam Loghuis.nl. Afgelopen jaren heeft Loghuis.nl vele mooie wensen en opdrachten van klanten mogen realiseren, uitgevoerd in unieke robuuste ruwe boomstammen, moderne log-stapelbouw, maar bijvoorbeeld ook prachtige houten sauna-interieurs voor professionele afnemers. Klanten in nieuwe segmenten hebben ertoe  geleid dat de laatste jaren het product pallet verder is uitgebreid naar klim- en boulderwanden én heeft de houtskeletbouw een vaste plaats in het leverprogramma gekregen. Ook zijn we de laatste jaren druk geweest om onze eigen productie in Letland verder te uit te breiden en te professionaliseren, waardoor er (nog) betere, mooiere, én hoogwaardiger producten gemaakt worden.

IMG_20160122_144111.jpg

De vraag naar op maat gemaakte houtbouw projecten is laatste jaren sterk toegenomen, wat vanaf eind 2016 geleid heeft tot het uitbreiden van het Loghuis.nl team met Bas van Loon. Hij is gericht op verkoop, relatiebeheer en projectrealisatie. Hij heeft ook diverse projecten gemonteerd om ervaring met het product op te doen.

We zien een toename van de behoefte van onze klanten om meer projecten in de recreatiesfeer te gaan realiseren, van kleinschalig in eigen tuin of terrein, tot vakantieparken en horecalocaties, in binnen en buitenland. Ook in de klimwereld zullen in Nederland en het buitenland enkele projecten gaan vallen.

We proberen altijd samen met onze klant op te trekken, enerzijds willen we daarbij inspirerende voorbeelden presenteren, maar we zien ook graag wat een klant wilt. Daarin proberen we als Loghuis.nl onderscheidend te zijn, om op basis van de wens en idee van een klant een uniek, eigen, en mooi product te maken. Dus daag ons uit en kom maar door met die mooie gebouwen, ideeën en ontwerpen!

Met elk project wat we realiseren proberen we daarbij de wereld weer een stukje mooier te maken!

10 jarig bestaan - ACTIE

Om u als klant mee te laten genieten van ons feestje, geven wij gedurende het jubileumjaar, 10% korting op onze prijslijst voor zelfbouw blokhutten (als tuinhuis of in sauna-uitvoering). De eerste 3 klanten die bij ons voor 1 mei 2018 met de vermelding “ACTIE-10jaar” zo’n fantastische blokhut uit onderstaande catalogus bestellen, krijgt 2 mooie houten lounge-stoelen als extra cadeautje.

Klik op de afbeelding van de lounge stoel om bij de catalogus te komen!

IMAG2485.jpg IMG-20171016-WA0030.jpg

Uiteraard kunnen we andere projecten ook eens door onze jubileum bril bekijken!

Neem contact op met Loghuis.nl via 085-8640035 of info(a)loghuis.nl