Overslaan en naar de inhoud gaan

Houtskeletbouw, Paneelbouw huizen

Houtskeletbouw, Paneelbouw huizen

(NL) : U kunt bij ons ook terecht voor houtskeletbouw of hout paneelbouw voor houten huizen, tuinhuizen of sauna op maat.

(GB) : We can also execute your design in a wood panel style building!

(D) : Wir konnen Ihr Entwurf auch in Holz Rahmen oder Paneelen Bau ausführen!

Voormontage  
Panelen op transport
Montage panelen
Vakantiehuis 'Lauwer'
Vakantiewoning 'Duingolf'

 

Houtskeletbouw kan aangevuld met met fraai bewerkte kolommen, bijvoorbeeld waarmee onze bedrijfshal is opgebouwd! Ondertussen hebben we 2 grote saunagebouwen bij Wellness Centrum De Zwaluwhoeve geleverd en een tweetal Panoramasauna's bij de Veluwse Bron. Op vakantiepark Duynvoet in Schoorl staan 8 unieke buitensauna's voor bij de stookwoningen, sommigen voorzien van externe opslagruimte, andere weer met een buitendouche. Ook zijn er inmiddels een drietal 'Noorse' houten vakantiewoningen in het Sauerland geleverd en vallen houtskeletbouw tuinhuizen binnen ons leverprogramma. Door middel van houtskeletbouw is het op een relatief eenvoudige manier mogelijk om energie neutraal ('nul op de meter') te bouwen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Gerealiseerde projecten:

Woonhuis Tienhoven
Zorgwoning HSB
Sauna Thermen Lamer
Noorse vakantiewoningen
Badhuisje
Tuinhuis Joppe
Chalet Zwitserland 
Sauna's Zwaluwhoeve
Sauna's Veluwse Bron
Sauna/douche/berging
Sauna Zeskant 
Bedrijfpand Loghuis.nl
   

 

Door afwerkingsdetails aan te passen, is het geheel eenvoudig naar eigen smaak vorm te geven, van klassiek tot modern! De afwerking van de panelen kan bijvoorbeeld met verticale (schaal)delen, maar bijvoorbeeld ook met strakke horizontale potdeksel delen. Hoekkolommen kunnen bewerkt worden naar wens, maar ze kunnen ook onbewerkt blijven. Deze originele hout bouwstijl is ook perfect te isoleren.    

Voor meer info, mail naar: info(a)loghuis.nl of bel: +31- (0)85-8640035