Overslaan en naar de inhoud gaan

Houten woonhuis, tuinhuis, blokhut & buitensauna

Houten woonhuis, tuinhuis, blokhut & buitensauna

Zoekt u een leverancier of bouwbedrijf voor de realisatie van een uniek houten woonhuis, een luxe houten tuinhuis met veranda een mantelzorgwoning of een Kelo buitensauna? Voor elk soort houten huis bent u bij ons aan het juiste adres, of het nou een ruwe stammen loghuis is, een Finse houtstapelbouw woning of een houtskeletbouw woning.

Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit het juiste hout gesneden en hebben een stoere uitstraling. Een houten huis uit ‘echte’ boomstammen heeft een aangenaam binnenklimaat, waarbij de luchtvochtigheid op natuurlijke wijze gereguleerd wordt. Een door ons op maat gemaakt houten huis is een geweldige aanwinst waarvan u blijft genieten!

Onze mogelijkheden;

■ Plug & Play modellen. Levering van kant en klare sauna's. U kunt deze blokhut kopen, deze wordt speciaal voor u geproduceerd en vervolgens geleverd, de stekker erin, klaar en genieten maar! Bijvoorbeeld voor een gave buitensauna, maar het kan bijvoorbeeld ook een modulair gebouwd 'Tiny House' zijn, of een trekkershut.

■ Bouwpakket voor een zelfbouw blokhut - voor een fraaie buitensauna, man-cave of luxe tuinhuis blokhut. Volgens basisontwerp, eigen ontwerp, voor zelfbouw of u laat het door ons opbouwen. Inclusief uitgebreide handleiding en alle montage artikelen! 

■ Maatwerk houten huis - realisatie van uw eigen ontwerp, bijvoorbeeld een modern houten chalet met overkapping, houten mantelzorgwoning, een luxe tuinhuis blokhut of speciale sauna voor op een recreatiepark. U kunt een tekening of schets overleggen, of wij gaan met u om tafel om uw ideeën op papier vorm te geven. We zijn specialist in houtskeletbouw, maar ook klim- en boulderwanden zijn tegenwoordig in ons leverprogramma opgenomen.

■ Interieurbouw - voor bijvoorbeeld een professionele sauna inrichting, keuken of grenen houten raam- en deurkozijnen. U kunt zelf een ontwerp insturen, of wij gaan eerst met u om tafel om de ideeën te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

■ Turn Key bouwen - indien wenselijk kunnen wij ook een architect inschakelen om tot een origineel ontwerp te komen. Wij werken daarvoor samen met een aantal architecten die gespecialiseerd zijn in houtbouw en vervolgens kunnen wij uw eigen unieke houten huis bouwen.

■ Services & Garantie - wij zijn houtbouw experts en we proberen altijd met onze klanten mee te denken als het aankomt op de realisatie van een houten woning. We kunnen daarbij advies geven, cq partijen adviseren voor de fundering en E+W installaties. Qua garanties volgen wij de Europese norm die voor de bouw geldt en zullen wij alles in het werk stellen om u onbezorgd woongenot te bezorgen. 

In Letland neemt de hoeveelheid bos jaarlijks nog toe en dat zorgt ervoor dat we ecologisch verantwoorde houten huizen kunnen leveren. Door onze bouwmethode hebben onze houten huizen een hoge duurzaamheid. Bij de productie wordt met recht Nederlandse kwaliteit gekoppeld aan het oude Scandinavische en Baltische ambacht en vakwerk! Het resultaat is een handgemaakt en betaalbaar houten huis. Wij zijn daarmee uniek en we kunnen daardoor het geheel naar uw wens realiseren. Denk daarbij aan; - woonhuis, - buitensauna, - vakantiewoning, - mantelzorgwoning, - chalet, - tuinhuis, - bedrijfsruimte, - tuinstudio, - clubhuis, - sauna, - garage, - overkapping, - stoere mancave of family-cave, - berghut, - skihut, - jachthut of veranda van hout gemaakt .. alles is mogelijk.

Voor meer info, mail naar: info(a)loghuis.nl of bel: +31- (0)85-8640035

Algemene Voorwaarden

NIEUWS

De Saunaboot in Mill heeft nu twee exclusieve Ragana buitensauna's!lees meer
Op onze locatie in Letland hebben we een unieke sauna gerealiseerd die in de Lord of the Rings niet zou misstaan!lees meer
Een fraaie Ragana geleverd met houtkachel voor onze Belgische klant!lees meer